Sahabat saya ^_^

Pages

Thursday, January 3, 2013

Siap..!!

Semalam sempena awal tahun baru, eda & hubby g la usha umah kami..Dah lama tak jenjalan sane. Alhamdulillah...sudah siap..!!! Kami siap buka pagar dan cuba park kete..boleh masuk 4 kete sbb depan die mmg panjang sikit berbanding umah sewa kami..hampir 2 x ganda panjang.hehe...

Teruja sungguh kami masuk explored dlm umah.. Padahal sama je dengan umah sewa kami. Saje2 menambahkan excited kami nk  masuk umah sendiri. InsyaAllah dalam 2 or 3 bulan lagi mungkin dapat kunci, renovate sikit dapur biar panjang ke belakang dan juga depan umah..Hopefully sebelum "si comel" kami keluar, dah blh pindah masuk.. En.hubby nampaknya dah start tgh berusaha bercongak2 nak mengeluarkan simpanan di sane sini utk renovate nnt..Moga rezeki tahun ni makin bertambah ye syg, seiring dgn pertambahan ahli masjid kita ni. ^_^.. Aamin...


2 comments:

IeJa MdSah said...

tahniah eda....rezeki thn nie...rumah dh siap...si dia pown bakal menyusul...teringin jugak...doakn ieja yea....

AJ AidaJohari said...

thanks ieja...insyaAllah semoga dimurahkan Allah rezeki ieja dan hubby.aaminn..

Post a Comment