Pages

Saturday, May 21, 2011

♥ Our Weekend ♥

Assalammualaikum..

Alhamdulillah hari ini akhirnya dapat juga eda memblogging..^_^ Macam ni ghopenye ye kalau de status isteri dan bekerjaya. Masa sentiasa penuh..Alhamdulillah setakat ini eda masih rasa seronok dan bahagia dengan apa yang eda lalui. Harap2 biarlah selamanya..Amin..♥

Jumaat 20Mei2011 adalah hari yang sangat mengujakan eda. Rasa tak sabar nk pulang, macam nak terbang pulang ke rumah je..Nak tahu knape??hehe...Eda dan hubby tersayang dah beli tiket cite yang ditunggu2 iaitu Nur Kasih the Movie !!!!!


Memang superb cite ni.. Bg eda jalan citenye mmg best, walaupun mungkin kali ni teknik pengambaran cite ni tak secantik dalam drama..Ada diserapkan ciri flashback dan cite masa akan datang, yang memang mencabar minda skit. Menuntut kite untuk lebih fokus la pd cite ni.. Best..!! eda suke kalau ada unsur2 ni.. Macam baca novel karya H.M.Tuah Iskandar la plak..hehe..♥♥♥

Selesai tgk movie, kami terus pulang rumah..Oppsss singgah kedai Nasi Ayam Penyet kegemaran kami dlu.. Bungkus sebab eda dan hubby lagi selesa mkn kat rumah..hehe.. Kekerapan membeli menyebabkan bdk kedai tuh msi ckp "akak oder macam biasa ye" ^_^ ♥ hehe..

Sabtu, 21Mei2011... Hari ni hubby tersayang cuti so banyak plan yang dirancang.hehe.. Pagi eda dan hubby masih berehat di rumah.Tidoq puas2..Topup balik tido2 wikdays yang tak cukup tuh..hehe. Selepas zohor kami terus keluar menjalankan operasi yang telah dirancang.. Tapi singgah workshop jap, hubby nk baiki lampu signal kete die..Rupenye selama eda bawa g keje kete hubby ni xde signal..huhu..Nasib baik xde pape berlaku..Thanks syg coz perihatin ♥

Ok seterusnya ke Giant Tampoi...!! Usah perabot rumah di sana. Jauh x??? hehe..Sebab ada promosi sanggup tuh dtg..Usha baru, nanti baru decide nak beli ke x.ngeh2..Seterusnya ke pusat bowling Plaza Angsana..Wah sangat kelakau rasa makcik..Actually ni kali ke2 kami dtg..Saje je main2 bkn power pung..haha..Jom layanzzz gmbau kami dok main bowling..hehe♥

Hubby dgn kegumbiraan dpt jatuhkn sume pin ^_^

Chewah..mcm strike je ni ye..n_n
Ha..senyum lebar eda..bkn pe cube tgk eda circle tuh..
"Strike habis"..hahaha


Kali ni main mmg hancus gile..Asyik masuk longkang.. Xpe eda, cube lain kali ye sampai master ^_^..hehe.. Sebelum balik kami singgah balik Giant Tampoi, konpem nak beli pe yang dah di usha td..Alhamdulillah..

Malam ni, dinner kami utk sekian kalinya adalah aym penyeeeeeeeeettt lagi..Hubby tersayang jadi model lagi..Makan puassss2 kami mlm nih.hehe..

Dah kenyang..Jom layan Cerekarama di TV3. Tapi sekejap je layan tgk coz eda rasa sangat ngntuk..Huhu..
Tidooo dulu..zzZZZzzZzZzzzzz ♥♥



0 comments:

Post a Comment