Sahabat saya ^_^

Pages

Saturday, May 7, 2011

Kenanganku ♥♥♥


Assalammualaikum...

Rasa mc dah lama eda xbuka blog..padahal baru 3hari..hehe..Alhamdulillah eda dah lapor diri di HSA bahagian CRC last thursday..Nak tau tak hari pertama eda kerja dan masuk lewat 15min..huhu...Gara2 jln jammed kat JB ni..Sabau jela..So hari kedua eda gerak awal skit 6.30am..tapi sampai jam 715am..sabau lagi gamaknye..huhu....

Setakat ni eda x start lagi pape projek penyelidikan. Mungkin sebab next week de workshop, so busy prepared pape yang xbuat lagi. Plus de akreditasi plak.."Meriah" plak sume staf dari pelbagai jabatan berlari ke sana sini sediakan pape y patut. Eda pun nak x nak, faham xfhm, kene gak la buat pape y patut. Ibarat tercampak ke planet pluto, mmg eda xfhm btl keje admin ni..huhu..hamba mmg org pure sains..Pengalaman pertama..

Bile sebut psl workshop, teringat time degree dulu2. Time program mmg best...!! Byk bende blh blajar..Dari hal remeh temeh mcm prepare bahan2 program, hingga hal2 besau mcm komunikasi ngn pelbagai kementerian or individu2 penting utk minta sponsor program or kelulusan pape ke.. Even memenatkan, but at the end eda dan kwn2 akn rasa kemanisan memori tuh..Sbb tuh klu tgk gmbr2 dulu msti menitis air mata sbb rindu.. Tapi gmbr dlm hard disk dah rosak..huhu..yang dapat tgk kat friendster jela..dedulu kn famos friendster nih..huhu..

Eda rindu sgt "kesibukan" zmn study..Rindu pada persatuan yang eda dah masuk selama 5thn. Dari 1st year hingga klua UM..Moga ikatan ukhwah antara kami akan sentiasa utuh. Amin..

♥ Jom layan gambar zaman "kegemilangan kami"

Bermula kami sebagai powerpuff gurl PMPUM
oni ona oda..penggerak persatuan y utama♥

Kemudian kami bertukar mjadi powerpuff family
onus dan oma join jd org kuat pmpum

Aktiviti tahunan, gerai konvo time senior2 graduasi♥
so eda de kerja tahunan pembantu chef gerai ^_^

Antara kenangan suai knl senoir junior yang dibuat

Kenangan salah satu program advanture kami
Berakit paling best time ni..!!
Miss u all♥♥♥

0 comments:

Post a Comment