Sahabat saya ^_^

Pages

Wednesday, December 31, 2014

Happy 4th Anniversary♥

Alhamdulillah. Sudah 4 thn melayari perkahwinan. Tahun ni lebih kpd tahun menambah baik rumah kami. Almaklum hubby sorg je mesin penjana pendapatan dlm umah ni. So kene buat sikit2. Lama2 jd bukit hehe ^_^…

Sempena 4thn perkahwinan ini, eda doakan mg Allah memberkati dan melimpahkan rahmat dan kasih sayangNya kpd baitulmuslim yg eda dan hubby bina bersama. Mg Allah campakkan ke dlm hat kami kesetiaan dan kejujuran dalam berkasih sayang hanya kerana Allah hingga ke akhir hayat kami bersama. Dan semesti dimurahkan rezeki dgn kehadiran zuriat2 yg soleh solehah, umur yg panjang dgn kesihatan yg baik dan rezeki yg halal lagi berakah. Aamiinn...

### THROWBACK 2014 ###

Januari 2014. Ahamdulillah hampir setahun msk umah baru, baru kesempatan buat atap depan. Almaklum hubby nk dpt 'baby baru' Mr V >_<…

Februari percutian ke cameron highland. Tahun cuti sane awal skit.hehe... (xpasti knp xde gmbr hubby plk ^_^…)

3 April momo selamat berana 2 ekor anak. Eda namakan mimi dan milo sempena gabungan nama momo + leo..cantik kucing ni sampaikan klinik vet asyik ty nk jual x huhuhu..

May akhirnye tertunai hajat di hati eda nk kitchen cabinat black white. Walopun byk masalah berurusa  dgn classy ni huhu...

September Bawa hubby 1st time sampai sini. Dah alang2 ke kenduri junior eda dekat dgn jetty ke langkawi. G shari je usha dlu.hehe

Oktober hubby sambut besday ke 29 di jauh nun negara org.huhu.. actually hubby ade trainning 3 weeks di US m, jd tinggal la ambe di tanah melayu seorg2. Sob..sobbb. 

Disember, balik manjung bercuti sblh family hubby.

6 Disember adik eda bertunang dgn org rembau. 

Selesai tunang adik kami terus buat Family Holiday di PD. Mcm biasa abah belanje mkn besar >_<

Dapat tau thesis MSc yg hntr awal tahun telah lulus dgn minor corrections. Alhamdulillah

Happy Anniversary Ke 4. Alhamdulillah.. dpt adiah cincin. Senyum lebar den hehe mekasih syg ♥♥♥

23 Disember Tarikh paling bermakna bila postif utp. Alhamdulillah hadiah anniversary paling bermakna ♥ syukur alhamdulillah



### THE END ###

0 comments:

Post a Comment