Pages

Wednesday, June 19, 2013

Perjalanan TTC ku bermula ^_^


Hari ni dah cd ke 11 eda.. u/s di columbia, ade satu folicle yg saiz 10mm.. Kecik lagi kate doc.. Tapi dari kate2 doc, macam xde harapan je bagi eda & hubby utk cycle kali nih..huhu.. Mungkin sebab berat badan eda naik mendadak kot.so hormon jd xtentu hala...yela, berat badan sekarang dh lebih kurang macam time preggy our late twins je..naik 9kg.hehehehe...parah betui..penangan blk kg ^_^

Tapi xpela...berusaha dan jangan putus asa ye eda.. Kalau ade rezeki Alhamdulillah.. Lepas nih kene control emosi terus positif dan ceria.. Macam sebelum nih la..sebelum pregnnt, eda macam x fikir sgt cycle tuh, sbb byk perayaan jadi doc xdapat nk tgk perkembangan telo eda..Doc suruh kami manual je macam biasa..tup..tup...next cycle BFP..!! so harap2 kali nih pun mcm nih jugak la..amiinnnn... ^__^

oh ye, mcm biasa blk dari columbia terus eda google2 sane sini..Alhamdulillah..ade kes mcm eda..cd 11-12 tp folicle baru 10mm.. tp akhirnya ovulate gak tp late la..dlm cd18-20.. so hopefully eda pun same jugak la..masih ade harapan..!!!!

Doakan eda & hubby ye kengkawan..

0 comments:

Post a Comment