Sahabat saya ^_^

Pages

Monday, April 25, 2011

Rezeki di hari Isnin ♥♥♥

Assalamualaikum hari Isnin yang indah. ^_^

Hari bermula dengan mood sangat baik. Mungkin kerana incik hasben tercinta masih bercuti hari ni.hehe...Pagi jam 7am bermula dengan joging di tasik (sudah 2 purnama rasanya x buat.hehe..) Selesai saje macam biasa terus membeli sarapan kegemaranku Nasi Lemak Telur ♥♥♥..Incik hasben pun macam biasa kueh karipapnye.mencari cekmek molek di merata kedai tp sudah abis..sian hubby den ^_^..Tp xpe arini wife tercinta akan buatkn cekmek molek utk hubby tersayang.hehe...

Sebelah ptg plan nk dating ngn hubby g tgk movie..Haiissshhh lambat tol movie terbaru nk sampi JB ni..asyik cite lama je..huhu...so kami terus ke plan y seterusnya. Eda ngidam nk mkn pizza..chewah ngidam tuh..ahaks.....Pergi la pizza hut kat Jusco Taman University..Tapi sedeynye dgn perkhidmatan yang diberi..Lebih dari 30min kami tunggu pelayan dtg tp xdtg2 gak..Jgn ckp order, pinggan kotor atas meja kami pun x di ambil. Kalau nak dikatakan kami gatal2 masuk xdela plak..Mereka gak yang jemput suh ddk situ..huhu..xpela xde rezeki... Jadi kami bawalah hati y lara ke foodcourt, mkn chickenchop dan beefsteak ^_^

Kami memang tabik spring la kat pekerja di sini. Gerai yang biasa tapi layanan bestttt..!! Nak tahu apa die.. ^_^ nak dijadikan cerita eda order la beefsteak. Ha bersemangat ni nk mkn tetiba akak dari kedai tuh datang la ke meja kami tanya eda daging liat ke..eda belum masukkan dalam mulut daging tuh, so try la dulu..ayoyo mahu tercabut gigi bile gigit..Terus akak tuh gi tukar dengan chicken chop..wahh saiz 2x ganda besau dari saiz chickenchop hubby eda ^_^ Alhamdulillah xde rezeki mkn pizza, tp Allah ganti rezeki yang lg nikmat..Bahagia mkn sama2 ngn hubby♥♥♥..

Selesai makan terus pulang ke rumah.. Opsss lupa sempat singgah kedai Furniture Tan (kedai perabot feberet kami) Boleh dikatakan 80% perabot kat umah ni dibeli dari kedai ni..hehe..Kami meneruskan operasi usha-mengusha perabot yang nk dibeli..Survey....Jgn x survey..Beli satu, satu lagi nex month plak ye ^_^..Apa y dibeli..??? Rahsia....hehe..biasa je xde pape pun brg asas utk umah y baru duduk..ngeh3..

Puas mengusha, membelek, membeli, kami terus pulang ke rumah. Sok hubby nk keje sian die..♥ Sebelum tido, eda dok fikir balik eda rs syukur Alhamdulillah dgn rezeki yang Allah berikan pada kami. Punyai hubby y InsyaAllah tak lokek dalam urusan rumahtangga..Sabar je ngn citarasa dan pilihan isteri tersayang ♥ ^_^..

Mekasih abg sbb sentiasa memahami ayg..♥♥♥

2 comments:

Anonymous said...

Bahagianya org baru kahwin ni..tiap masa penuh dgn kgembiraan.Moga kekal selamanya..Insyalllah

Aida ed (^_^) said...

Ananym -> Amin..InsyaAllah..thanx ananym >_<

Post a Comment