Pages

Sunday, July 19, 2009

Kenduri Razalina..!!!


A
lhamdulillah..dah selamat kenduri kawan baik saya Razalina..
erm tak la jauh sgt Taiping tu..ingatkn makan masa 4-5 jam ke sana..
Pape pun Alhamdulillah.dh selamat semuanya..Na pun dh jadi bini org..
Jangan lupa ktorg na..!!!!!!!!! (^_^)

Erm...team rombongan Cik Kiah kita ni terdiri daripada


  1. Aida (selaku pilot)
  2. Arina (selaku co-pilot)
  3. Ella (penumpang aktif)
  4. Ejan (penumpang tak aktif) --> Sbb pagi tu die de gtg royong so pnt.nampak tak sayup2 je muke di.hehe...
JUMAAT

Jam3.00 pm

So bermula la perjalanan kami .Actually awal tp de beberapa pesanan dari Permaisuri Raja Sehari kita so terlewat skit la (T_T) Memang mengantuk sangat masa drive tu. Nasib baik ade co-pilot takbertaulih kita Cik Arina. Kira penuh jg la mulut saya dengan mknn sbb xmau saya terlelap.Biasalah..dh drive je mata pun jd layu =)

Jam 6.00pm
Kami selamat sampai Taiping. Tambah tolak cari hotel kira2 jam6.30 kami dah check in hotel...Fuyoo...mmg berbaloi la rasanya dgn byrn y ada..Ermmm Saya rekemen la kwn2 klu p Taiping bermalam la kt Hotel Lagend Inn..RM113 utk 3 org.1king bed 1 single bed.Tp king bed die blh je msk 3 org...

Kira ok la..3Bintang =)


Jam 8.45pm

Kami dah siap2 nk p jalan2 cari makan..Ermm...blh thn jg makan kat kedai tu. Apa ek nma kedai tu.Lupe da (^_^)Makan nasi putih berlaukkan Tomyam Campur, Telur dadar, Kailan ikan masin, dan sotong tepung..Saya bagi 2 bintang la sbb kurang masin lauk2 dia (^_*)

Jam 9.15pm
Bermula penjelajahan pertama kami ke Safari Night..Waa...seram jg la gelap2 tu. Tambah plak dgn bunyi ala2 hutan.Huhu...nk tercabutjg la jantung den. Siap kene jalan sendiri ke pintu keluar.Manala kami tahu jln2 dlm tu..huhu....memang menyeramkn.....

Jam11.00pm


Dah penat berlari2 dan berposing2 dlm Zoo, kami terus ke rumah pengantin..kene antapotpuri..Nangis pengantin kita kang.hehe....
Jam 1.00am

Kami selamat pulang ke hotel..Ngantuuukkk ooiii...

zzZZzzzZZZzzzzzzzzzzzzz...sambung sok plak (T_T)

SABTU
Jam 12.00pm
Ermmmm.....kami siap2 bertolak ke rumah na..Actually die nikah pagi jam9.00am.Tapi tak larat la nk p awal..nk rest cukup2 utk pulang kang (Alasan je tu.hehe....)
Ini la die Pengantin Baru kita.. Razalina dan Suami tercinta Fuad (lupa nama penuh)



Sakan amik gambar time ni.Tak terkata (^_^)

p/s: sori la ella ejan, xdpt nk upload gmbr byk2.tak sempat dh.huhu
Jam 3.00pm

Kami bertolak pulang ke KL.Bermula kembali perjalanan y jauh.Tapi apa2 pun saya rasa bersyukur Alhamdulillh segalanya berjalan seperti y dirancang..


Bestnye jln2 ke Taiping..Lain kali kami akan datang kembali..Tunggguuuuu.......

Sekian

3 comments:

ina said...

Thanks sbb datang.. syukur alhamdulillah...

aida said...

Thanx na..
Seronok rasa dapat berjumpa dgn na..lihat kbahgiaan pada wajah na..Semoga diberkati Allah SWT hingga ke akhir hayat na..

Anonymous said...

edaaaaaaaaaa.............thanks bangat weh for coming to my wedding and hope to see you woth your zauj soon..ameen...may Allah shower you with lots of love

From Razalina@ummu Husna Fareeha and Mohd Fuad

Post a Comment