Pages

Sunday, July 23, 2017

Riang Raya Aidilfitri 2017

Alamak. Arini dok godek2 blogs baru perasan dh lama x uodate. Aduyai, penangan sibuk 3bln mbelakangan ni .Pening pale nk uruskan iti sbelum travel lg 5 hari ni😱😱😱  sedar2 dh  masuk ramadhan.. Sedar2 dh nk raya.. Sedar lagi skali dh nak abis ry plk.hahhaaa.. Parah betul eda, dr bln 4 sampai bulan 7 sibuk uruskan hal travel. Almaklum travel sendirian berhad dgn anak bawah 2 tahun, kne byk perancangan. 

Esok hari terakhir syawal. Lusa dh masuk 1 zulkaedah. Alhamdulillah aidilfitri kali ni walopun somi bercuti 3 hari je, kami sempat la beraya dgn family masing2.. Ziarah saudara2 terdekat. Tp rahun ni byk maksaudara dan ayah saudara eda yg x sempat pergi. Maafkan kami semua.huhuhu..

Raya tahun ni jg sempat la g jumpa Dr Rohaini, doctr o&g di columbia yg merawat eda dr pregnntkn twins ke aisyah. Jd aisyah sempat la jumpa 'aunty' die.hehe..

🌼Jom tb blk.memori aidilfitri 2017🌼

Sambut aidilfitri di Manjung tahun ni

Riang ria aidilfitri 😍

Raya ke 2 balik ttj pula

Eda buat appoinment jumpa Dr Rohaini utk neext treatment 😎

Raya bersama muslimat taman eda

Marhaban kejiranan perumahan eda.

Alhamdulillah tahun ni, pertama kali join marhaban aidilfitri di kejiranan kami. Dh 4 tahun menghuni di sini sejak jadi org pertama pindah masuk rumah lorong jalan kami.hehehe... 

Masa tahun 2013, walopun sambut raya di jb tp hati xde masa nk sambut raya. Yela, sbb ry time jatuh dlm bulan sepatutnya eda dijadualkan czer utk bersalinkan putera2 syurga kami.

Tahun 2014, sambut raya di ttj. Dan masa dorg buat marhaban suami kojo 😅

Tahun 2015, eda mengandung dh 35weeks time tu. Xberani plk nk buat keje berat sediakan utk majlis marhaban.

Tahun 2016, pun jatuh time somi kojo 😂

Tahun 2017, alhamdulillah dpt join heheehehehe...

Next time harapanye kejiranan kami ni buat la konvoi raya plk. Almaklum, kami jenis kekampungan skit. X reti nk buat open house. Kalau konvoi2 gini terlaksana la juga ziarah raya kami ke rumah lain hehehe..

0 comments:

Post a Comment