Pages

Wednesday, May 1, 2013

Hadiah Hari Buruh..hehe ^_^


Alhamdulillah... sukenye..hubby eda telah berjaya membeli hs nih utk isteri tercinta. Walopun dah ade terlatest samsung S4, tapi eda tetap minat S3 nih.. Sebab den dah lame ngidam S3 sebenarnye. Nk Note 2, kalah plak hubby kn.. Die pakai Note je..hehehehe.... 

Semalam, pas hubby balik dari trainning, kami terus keluar. Nak S3 punya pasal, disebabkan stock dh habis kami sanggup g cari sampai 3 digi centre kat JB ni.hehe... Bersemangat x? Alhamdulillh..akhirnya tercapai hasrat eda nk pakai S3. Tapi yg kelakar tuh, time nk beli hs ni tetibe hubby ajak g kedai emas dulu.. Dok tgk barangan kemas plk... Adekah sejarah akan berulang?? ^_^

Tetibe eda teringat, lastyear pun time besday eda bersemangat eda ckp nk Note lah. Dah sampai besday eda, hubby g beli rantai leher.Haha... Hubby cakap bazir je beli hs..Barang kemas blh simpan untuk pelaburan masa depan..Dah kate wanitakn, eda konpem2 suke dapat barang kemas..Harga pun lagi mahal dari Note..kekekekeke..!! Tapi yg xpuas ati tuh, beberapa ari lepas tuh, hubby beli Note untuk die..!!!! waaaa den dah kene perangkap..haha..Tapi xpela, bak kate hubby la mmg bazir pun beli hs tuh sbb eda xkeja kn.. ^_^

Sebenarnye eda dah terima hadiah mesin jahit utk besday tahun nih.. Eda pun sbnrnye konpius hubby nak beli hs. Mungkin sbb hubby sian tgk bini eh, kempunan tgk hs idaman kot.hehe.. Xpela, eda anggap dapat 2 x adiah besday la..Alhamdulillah... ^_^ Mesih tuh pun dh selamat guna jahit langsir dapur aritu.. Jahit lurus je ^_^ (kalau mak tau dok jahit dalam pantang nih mau ke rembat ngn rotan nih..hehehe0

Oh ye, sebelum tuh, hubby sempat g usha dan semestinya terus beli track runner machine die. Awal tahun aritu ade jual murah kat Jusco tapi disebabkan fikir nak pindah umah kang, susah plak nk fikir angkut2 nih.. Alhamdulillah dah tercapai hasrat die.. Kire adiah untuk diri hubby sendiri la tuh sempena ari buruh nih.hehe..Dah tanya En.Google, nasib baik harga sama. Lepas ayg abis pantang blh la join abg ek..Jom kite kurus...^_^

Inilah dia sport track hubby..


Dapat kuning and black as free gift sbb buat full payment.Blh la urut2 tapak kaki den nih ^^


Selesai sudah. Lepas nih kene jimat2 la sikit. Habis byk dlm masa sehari..Sian syg ayg.. Brang dapur dah beli byk2..cukup kot utk sebulan.kekeke..... I love u so muchhhh abg.. mekasih sbb selalu penuhi kehendak ayg tanpa jemu.. You r da BESTTTT husband in dis semester.. chewah....muahh..muahhh...muahhh...

0 comments:

Post a Comment