Pages

Sunday, March 24, 2013

Week 19 ~ ♥



الحمد لله‎.. Dimulakan dgn panjat kesyukuran kepada Dia yg Hak. Allah... Terima kasih atas kurniaan ini. Pejam celik pejam celik, masa cepat aje berlalu kn. End of next week, genap 5 bulan dh eda preggy si kembar comel kami ni... إن شاء الله ... الحمد لله‎.. 

Actually eda dah checkup 2 kali sebelum ni.. Kat KK taman u sekali (week 14) dan HSA sekali (week 17). Tapi malas nak update kt blog. Sekarang otak eda tengah pening dok fikir nk siapkn thesis.. Sian kat bby2 dlm peyut nih..  Dorg pun kene asah otak jugak la..bulan ni rs macam dh tentu hala dorg tido. Sbb mama kurang tido.huhu...

Last week, eda check up kat columbia dan kk tmn u lagi.  Update dr columbia, الحمد لله‎.. si comel2 mama ni dah membesar sikit. dua2 berat 226g dan 282g.. Beza dlm 40g, doc cakap xjauh sgt dan x de pape tanda risk lagi..Kalau beza dalam 500g ++ baru bahaya.. Tapi dalam ati mama ni tetap risau jugak la..dah beza jgk tuh..huhu  إن شاء الله harap2 dua2 selamat membesar dalam peyut mama nih.. aamiinn.. Yg paling best, mama sempat amik video time doc scan...yeesss..!! haha.. Dan lagi bertambah2 best, anak2 mama ni bebaik aje x main sorok2, jadi mama ayah dapat tahu si comel2 mama ayah ni nanti akan keluar jadi abg long & abg ngah... !!! الحمد لله‎.. Mama dah tentu seronok dapat tahu bby boboy. Kalau gegel pun seronok gak.. Tapi ayah berganda2 lagi seronoknye sebab dapat geng kn.hehe.. Patut la selama ni g servey2 baju ke barang2 baby ke, mesti ayah nak wane blue gak.. (walopun akhirnya mama pilih cream, senang fair la kn.hehe) Macam biasa scan ukur setiap bahagian badan baby, nak tgk tally ke x dgn umo.. الحمد لله‎..  membesar dengan baik anak2 mama ni... Next appoinment, lagi 6 weeks. Means time eda dah 6 months la..Allakuakhbar.. sekejap je rasanya..






0 comments:

Post a Comment