Sahabat saya ^_^

Pages

Monday, October 24, 2016

Riadah a.k.a persediaan awal 😍

Assalammualaikum.

Aduih lama benar rasa x update blog. Gara2 upgrade chrome terus ke laut blog eda. Asyik suruh log in je kejenye. Stress mak 😡Ni pun masih suruh log in lg. Aduyaiiii...😭

Sekejap je skrg dh penghujung bulan oktober kn. Next week november. Pejam celik pejam celik nnt disember, tahun baru 2017. Rasa mcm keberkatan waktu itu dah ditarik sikit2 oleh Allah. Nauzubillah.. mohon dijauhkan la dr buat perkara sia2 hingga masa berlalu tanpa faedah yg kita dapat. Astaghfirullah..

Bulan ni kami ade aktiviti terbaru.huhu.. kalau ade yg penah bc previous punye previous entry eda, awal tahun aritu penah tulis antara list planning thn ni atau awal tahun depan. sebab tu rasa berdebar2 bila dh nk hujung tahun 😁

Mg Allah permudahkan urusan kami. Dimurahkan rezeki kami, dikurniakan kesihatan yg baik dan yg paling penting kesabaran dan kekuatan iman. Tiap hari positifkan diri bila terlintas di kepala, cpt2 hati ckp inshaAllah Allah akan jg anak solehah kami ni nanti bila di sana. Ada je pegi bw anak kecil, ok je. huhu.. inshaAllah. aminn..aminn..

ok. Antara persediaan awal, kene la biasakn jln sekurang2 3km. Dlu masa 1st time g, alhamdulillah beberapa minggu sblm bertolak eda suami tiap cuti dok round2 tasik kt tmn ni. At least 3 kali round. Mmg membantu bila tawaf saie alhamdulillah.. kali ni eda suami riadah kat hutan bandar johor bahru plk. Memandangkan situ ade taman kanak2 yg superbesarrrr 😁 agaknye kalau aisyah dh blh jenjalan mmg jenuh la abi nk kejar die sane sini sinun. Hehehe..

aktiviti utama konpem la jln2 keliling taman. Dh abis pusing baru atop kt tmn mainan, kasi si aisyah ni main buaian. Anak dara ni kalau dh naik, mmg ngamuk la kalau suruh turun 😂 dh pandai ye tantrum kikiki...

ok la.. malas nk taip dh. Asyik suruh login je ni ha...stresss mak😡













0 comments:

Post a Comment