Sahabat saya ^_^

Pages

Thursday, October 22, 2015

1st holiday wif my princess ♡

alhamdulillah. 1st holiday mama dan juga aisyah utk tahun  2015 ni >_<…

20/10/15 aritu bby aisyah dh masuk 55 ari. Jd eda dan hubby rs yakin skit bw die g jenjalan. Disebabkan jerebu ni so kami pilih g cameron. Tempat wajib tiap tahun eda hubby g.hehehe.. percutian tanpa rancang. Dah alang2 hubby dtg amik eda abis pantang kt senawang, die terus bw blk manjung. Nak jd cite, hubby buat treatment kt manjung dan doc suruh dtg next follow cekup nk tgk ok x ubat. So hubby terpaksa lah cuti seminggu. Nak isi masa tuh, ke cameron la kite hehehehe..

Alhamdulillah still ddk kt remix hotel, brincang. Harga rm80 je tp dlm kemas dan mcm hotel 3,4 star wakakaka.. tp serius eda ckp kemas. Kami ddk 2 ari. Bby aisyah spanjang sane tido jo kojo eh. Tau la sejuk kn, suke die tido. ok la lepas ngidam selama ni nk ke cameron. Lagi 2 weeks hubby nk ke lombok indon. Waaaaa jeles. Tp xpe, demi bby mama sanggup berkorban. Nnt bby dh besau skit 6mo ke atas baru mama bwk g jenjalan ye… ayat sedapkan ati. ahakss...













0 comments:

Post a Comment