Sahabat saya ^_^

Pages

Wednesday, May 13, 2015

Mak abah, i miss both of u soooo much...

Alhamdulillah..akhirnye terupdate juga blog eda. Msti sume rindu kn.haha... budget glamor plk makcik ni ye..^_^…

Dah 2 bln rupenye x update. Sibuk mengupdate post yg akan diauto update bile tibe masanye nnt. InshaAllah. Moga dipermudahkan Allah segala urusan eda dan sekeluarga. Amiin..

Penghujung april aritu mak abah eda dtg ke rumah. ALLAH rindunye pada mak abah. Dah hampir 5 bln eda xblk KL.huhu.. hubby lagi la rs dh 6/7 bln x jumpa mak ayah. sian hubby...bertahan ye syg, ry ni msti dpt jumpa mereka. Ya Allah, peliharalah kedua ibu bapaku dan ibu bapa mertuaku, berikan kesihatan yg baik kpd mereka dan berkatilah hidup mereka dunia hingga ke jannah. Amiin..

mak abah in da house ♥

Sekarang adalah musim makan kek.. mungkin utk hilangkan stress rindu mak abah kot.. tiap hujung minggu x sabar nk request kt hubby nk kek choc oddesey secret recipe.hahaha... sabo jela hubby layan bini eh. G jusco smata2 nk g secret recipe ^_^…

Choc oddesey Secret recipe.. my feberet lately tau ^_^…

Dan yg paling tak tahan, eda siap order brownies dr KL lagi. Berpos plk tuh.. kekeke.. Alhamdulillah, actually eda dlm misi dlm menaikkan berat badan. Percaya x, dlm ms 5 bln ni berat badan eda maintain je x naik2. Bkn nk naik byk pun, at least ade la dlm 2 kg ke kn.. ni x naik, aritu makin turun plk. Terus risau..huhu.. eh budget mcm eda ni underweight plk eh. Padahal dh tahap obes dh ni.kekekekekekeke... celaru jiwa betul la makcik ^_^…

Brownies yg mabelesss...

Ok. Buat ms skrg keje eda baring tido mkn aje. Alhamdulillah badan makin sihat lepas keluar hosp. Hosp???? skrg biar la rahsia lg. Doakan mg semuanya dlm keadaan sihat walafiat dan selamat. inshaAllah. Amiin..


0 comments:

Post a Comment