Pages

Wednesday, April 1, 2015

Alhamdulillah..Finally done!!


Alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah..

1 April 2015, tatkala org ramai sedang kecoh berkaitan GST. Eda plk melepaskan nafas kelegaan setelah 5tahun berperang dalam study.

Harini eda dah selamat pos finL thesis kpd junior di KL. Memandangkan diri ini masih dibwh pantauan Dr, jd xle la nk travel. Alhamdulillah, moga Allah balas jasa baik junior eda dan jg kwn2 yg byk membantu eda sepanjang terpaksa ber'PJJ' study ni.hehe..

Moga2 thesis eda ni selamat sampai ke penyelia eda dan seterusnye sempat submit ke Dekan fakulti sebelum 13April2015. Huhu.. nebes makcik..

*****

Oo nk cite psl GST. Semalam eda g print thesis, boleh plk kedai tuh ckp esok (1april) dah ade cas gst ye. Amboi.... 5 jam eda berkampung di kedai tuh. Sbb nk print, pastu cek susunan, dan terus binding. Disebabkan eda mls nk kene cas gst (60sen je pn), so eda byr abis aritu gak.hahaha...

Org lain mungkin fikir sikit je. Aish.. sikit2 jimat blh jd bukit tau. ^_^ Bayangkan nak print sahaja dah hampir 2 ratus. Nak binding dah seratus lebih. Selebihnye minyak lagi, nk pos lagi. Byk guna duit hubby eda tau.hehehe.. jd eda bjimat2 cermat ye..

Update: Akhirnya 13/4/15 thesis eda baru selamat disubmit, atas bantuan junior eda.huhu.. Ade masalah dengan tajuk, eda terlebih rajin letak nama penuh pokok, jd kene ubah. Allahurobbi.. kebetulan 5april eda kene buat emegency cerclage, petang tuh gak dpt call dr junior bgtau masalah ni. Nasib baik die dpt tlg g betulkan kat kedai area UM. Alhamdulillah.. tepat hantar pd duedate 13!4!15. Hanya Allah shj yg dpt bls jasa junior ed, hairol azri atas bantuan yg fiberikan..

Belanja gambar supervisor eda sambil pegang thesis yg dh fibetulkan ^_^. Comel je..hehe


0 comments:

Post a Comment