Sahabat saya ^_^

Pages

Monday, June 13, 2011

♥FAMILY HOLIDAY@PORT DICKSON ♥

Assalamualaikum

Best x tgk gambar atas ^_^..Alhamdulillah.. Walopun masa kejadian, eda dah start panas2 badan, tp cuti sekolah kali ini amat bermakna bagi eda sefamili..Mungkin cuti kali ini adalah FAMILY HOLIDAY 2011. Tak pasti lagi masa hadapan dlm thn ni famili akan pergi bercuti ramai2 lagi x.. Almaklumlah..adik-beradik ddk jauh terutama eda dan kalong eda. Masing2 nun di selatan dan timur malaysia.huhu.. Kali ni angah eda xdapat join coz dah balik kedah (rumah famili mertua)..so kureng sorg..


Kali ni macam biasa, dinner pasti disponsored oleh ayahnda tercinta kami ♥.. Makan ikan bakar, sangat sedap..!! Bertempat di Batu 2 PD, agak ramai yang datang tempat ni. Mungkin sebab suasana yang cantik kot..MMg best..!! makan sampai buncit..hehe

Nila gelagat anak buah eda, yaya dan apis..

Amacam??cantik x permandangan.. ^_^
Alhamdulillah cuaca makin mendung bile masuk jam 11am..

Tapi sebelum eda&hubby menjoinkan diri dlm rancangan famili eda ni, kami sebenarnya terlibat dalam program Sport Carnival Malakoff 2011 di SACC Mall, Shah Alam. Company hubby eda.. Eda masuk badminton beregu dengan hubby.. Tapiiii teeeettttttt...kalah ..!! hehehee... Hubyy menang sepak takraw (champion tuh) dgn bowling.. Cite bab bowling ni mmg klako skit.. 1st set fuhhh strike2 memanjang..Hampir 2x ganda jurang antara hubby ngn kwn. Masuk 2nd n 3rd round....adduuhh..Mungkin pertama kali bagi hubby eda. Perlu diasah dan masuk next year plak ye syg ^_^. Chiyok2..!! ♥ Agak kecewa la sbb time bowling, kamera dibawa tapi memory card tertinggal dlm laptop..ngeh2...


Ha..ni la suasana kat sport carnival tuh..
Banyak sgt gmbr tp sikit gmbar eda.. u_u..huhu



0 comments:

Post a Comment